Smeštaj  Stojković 2 se nalazi se u naselju Carina, u ul. Vojvode Putnika br.34 G, oko 700 metara od centra. Smeštaj je na prvom spratu porodične kuće i poseduje tri trokrevetna studija (1 francuski ležaj + 1 singl ležaj) i jedan dvokrevetni studio, koji u svom sastavu ima i jedan pomocni ležaj (1 francuski ležaj + 1 pomoćni ležaj). Svaki studio ima terasu, kupatilo, tv, frižider i kompletno opremljenu kuhinju sa indukcionom pločom, posuđem i escajgom srazmerno broju lezaja. Smeštaj svojim gostima nudi mogućnost upotrebe wirelles interneta, parking prostor i dvorište sa bazenom.

Kontakt: Ana * 063/73 73 137  anastojkovic1976@yahoo.com


Studio 1 Stojković

Studio 1 Stojković se nalazi na spratu i pogodan je za tri osobe. Smeštaj svojim gostima nudi mogućnost upotrebe wirelles interneta, terasu i dvorište. Parking je odezbeđen za dva automobila.

Studio 2 Stojković II

Studio 2 Stojković se nalazi na spratu i pogodan je za tri osobe ili porodicu sa malom decom. Smeštaj svojim gostima nudi mogućnost upotrebe wirelles interneta, terasu i dvorište. Parking je

Studio 3 Stojković 2

Studio 3 je dvokrevetni studio i pogodan je za dve osobe. Smeštaj svojim gostima nudi mogućnost upotrebe wirelles interneta, parking prostor i dvorište sa bazenom.

Studio 4 Stojković 2

Studio 4 se nalazi na soratu i pogodan je za tri odrasle osobe ili za porodicu sa malom decom. Smšstaj svojim gostima nudi mogućnost upotrebe wirelles interneta, parking prostor i dvorište sa